Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Eigen magazijn van 3500m2, snelle levering
10.000 producten, laagste prijsgarantie

19 inch Serverkasten

19 inch Serverkasten

Hieronder kunt u keuze maken uit meer dan 150 soorten serverkasten en patchkasten.

Wist u dat u bij Serverkast.nl uit meer dan 150 soorten serverkasten en patchkasten kunt kiezen? En dat wij met ons eigen magazijn van 3500m2 vrijwel altijd uit voorraad kunnen leveren waardoor uw bestelling vaak al de volgende werkdag geleverd kan worden? Bij Serverkast.nl kunt u iedere datakasten kopen van ieder type en formaat. Geen datacenter is namelijk hetzelfde.

Onze specialisten helpen u graag met het vinden van de datakasten die bij uw server(s) passen. Want niets is zo belangrijk dan het overzichtelijk opbergen van netwerkoplossingen. Of dat nu in een 19 inch mini serverkast of wandkast is.

Zo vindt u snel uw nieuwe datakast 

Bij Serverkast.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om de datakasten te vinden die het best bij uw setup passen. Daarom hebben we ieder product uit ons assortiment volledig gespecificeerd zodat u op vrijwel ieder kenmerk kunt filteren. Behalve onze handige categorieën, van 19 inch serverkasten en patchkasten tot server rack frames, kunt u dus ook per categorie filteren.

Als u bijvoorbeeld een 19 inch wandkast zoekt zonder deur en een specifieke breedte en hoogtemaat, is de kast die aan deze voorwaarden voldoet eenvoudig met onze filters te vinden. Maar ook als u op zoek bent naar kasten voor specifieke servers helpt ons intuïtieve zoeksysteem u graag. En mocht u er niet zelf uitkomen, staat een van onze specialisten klaar om u te helpen bij het vinden van uw nieuwe datakast.

Voor het kopen van een datakast, welk type dan ook, is Serverkast.nl het adres voor de echte professional!

Waarom Serverkast.nl de perfecte plek is om een datakast te kopen

Behalve ons ruime assortiment zijn er nog meer redenen om datakasten bij serverkast.nl te kopen. U kunt namelijk rekenen op gratis levering (binnen een werkdag), kosteloos retourneren en een laagste prijsgarantie. Vanwege ons ruime magazijn van maar liefst 3500m2 kunnen we vrijwel altijd uit voorraad leveren.

Ziet u een product tussen ons aanbod dat elders goedkoper verkrijgbaar is? Dan zorgen wij u dit product nóg goedkoper kunnen aanbieden!

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Eigen magazijn van 3500m2, snelle levering
10.000 producten, laagste prijsgarantie