Product was successfully added to your shopping cart.

Omschrijving

  Naam van fabrikant             Athene  
  gewicht 1,20 kg  
  Aantal in doos 5  
  Type apparaat KVM/video/muis/audioschakelaar - 4 poorten  
  Model Desktop model  
  Poorten 4x KVM/audio  
  Max resolutie 2048 x 1536  
  Interface Monitor / Video: 4 x VGA - 15-pens HD D-Sub (HD-15) |
Muis: 4 x algemeen - 6-pens mini-DIN (PS/2-typ) |
Toetsenbord: 4 x algemeen - 6-pens mini -DIN (PS/2-typ) |
Geluid: 4 x mini-telefoon 3,5 mm | Muis: 1 x  
  Afmetingen (BxDxH) 7,2 x 9 x 2,6 cm  
  Kabels meegeleverd 4 x toetsenbord/muis/video/audio-kabel - 1,8 m  
  Min bedrijfstemperatuur 0 ºC  
  Max bedrijfstemperatuur 50 ºC  

Vier PS/2 PC's naar 1 PS/2 Muis & 1 PS/2 Toetsenbord

Voorraad onderweg

Artikelnummer: CS-64

Levering

Uw bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen geleverd (mits het product voorradig is). Voorraadinformatie staat standaard vermeld bij de productinformatie op onze website. Voor producten waarvan (tijdelijk) geen voorraadinformatie op de website bekend is, kunt u contact opnemen met uw accountmanager of met de afdeling Web sales via +31(0) 35 20 57 004 . Zij kunnen u een verwachte levertijd doorgeven.

Retourneren

Toch niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Binnen 14 dagen na ontvangst van uw product kunt u dit bij ons melden. 

Defect, incompleet of verkeerd product bij ontvangst?

Als u er direct na ontvangst achter komt dat u een incompleet, verkeerd of defect product heeft ontvangen dient u binnen 1 werkdag contact met ons op te nemen. Binnen 5 werkdagen na het versturen van uw retourverzoek, zal de klantenservice contact met u opnemen. U hoeft het product niet zelf terug te zenden, deze komt de transporteur bij u ophalen! Er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren indien het product defect is, verkeerde product geleveerd is of niet complete is. Twijfelt u erover of een product defect is, dan kunt u eerst met onze klanten service contact opnemen op nummer +31 035 205 70 04.

Heeft u verkeerde product bestelt of wilt u een andere product?

Als u na het ontvangen van de bestelling besluit om een andere product te gebruiken of het product te retourneren? Dat kan, echter zijn de terugverzend kosten voor u. U dient binnen 1 werkdag contact met ons op te nemen. Binnen 5 werkdagen na het versturen van uw retourverzoek, zal de klantenservice contact met u opnemen. U hoeft het product niet zelf terug te zenden, deze komt de transporteur bij u ophalen! Hieraan zijn kosten verbonden aan het retourneren en deze zijn voor uw rekening. Twijfelt u erover of een product defect is, dan kunt u eerst met onze klanten service contact opnemen op nummer +31 035 205 70 04.